Plaatsingsvalkuilen: wat je niet vertelt wordt over het organiseren van jouw buitenlandse stage

Het succes van een onafhankelijk georganiseerde stage hangt af van onderzoek, geduld en vaak een sappige portie geluk. Alleen gaan betekent dat de aspecten van uw klinische ervaring meer kans om vorm te geven aan uw plaatsing uit te breken van uw controle-de afdeling u werkt op dat zal uw superieure en de gebieden waar u in staat zullen zijn om zich te specialiseren.

We hebben goede relaties met ziekenhuizen over de hele wereld

Er zijn geen twee manieren om het te doen; Het ontwikkelen van een vertrouwensrelatie met een afgelegen ziekenhuis, die het meest waarschijnlijk beperkte elektronische communicatie, zal moeilijk zijn. Of het nu te wijten aan misverstand of misverstand, mensen hebben de mogelijkheid om zichzelf te verlaten, maakt niet uit hoe nauwgezet ze in hun eigen voorbereiding.

We horen ook van studenten over een wirwar van bureaucratie in de vroege dagen, het verspillen van een groot deel van de kostbare tijd die ze hebben georganiseerd en dat ze af en toe door de bomen het bos niet meer zien.

Meer over dit onderwerp? Dit blog artikel is afkomstig van Work the World, experts in stages in het buitenland voor de medische wereld. Dit in onder meer Peru, Mexico, Nepal en nog veel meer landen over de hele wereld.

Toezichthoudende autoriteiten

Als je eenmaal hebt gekregen in het ziekenhuis, je relatie met de superieuren kan ook een mijnenveld. Je zou kunnen verdienen tijd uit uw onschatbare klinische ervaring van het leven, of breng zes weken gefrustreerd, vervreemd en beschouwd als vroege vluchten naar huis.

Uw leidinggevende is verantwoordelijk voor de afdelingen waartoe u toegang hebt in uw vakgebied. Als u niet beschikt over een eerdere relatie met uw gekozen ziekenhuis, zullen deze vragen zelden resulteren in eerlijke antwoorden.

Bovendien, omdat het concept van de verkiezing plaatsingen is niet universeel begrepen, kan de organisatie betekenen dat haar vaardigheden, vaardigheden uit te leggen en wijzen op verwarde werknemers.

Als er geen structuur achter uw plaats is, zou u de aandacht van uw supervisor kunnen krijgen waar het het meest nodig is? Bent u naar verwachting ongeoefende procedures uit te voeren? Met de belangrijkste reden om uw keuze te leren en beter voor te bereiden op een succesvolle carrière, de ethische kwesties die een onafhankelijke electieve zijn moeilijk te negeren, en moeilijker te hanteren verantwoord.

Dagelijks leven

Als u niet spreekt de lokale taal, het leveren van een geschikte plek om te verblijven voor de duur van uw reis zal ook moeilijk zijn. Wat voor soort levensomstandigheden verwacht u terwijl u weg bent? Hoe kom je bij het ziekenhuis? u vertellen waar de veilige gebieden van de stad zijn? Zorg ervoor dat u veilig en comfortabel, zonder extra stress in het ziekenhuis-zelfs indien mogelijk-is een moeilijke prestatie.

Wil je meer interessante verhalen lezen over buitenlandse stages, ervaringen met dergelijke medische stages en meer? Deze vind je op het blog van Work the World.

We zijn een op maat service voor meer dan een decennium dat een zinvolle klinische en culturele ervaring garandeert. We garanderen je een geweldige tijd bij een kwalitatief hoogstaande stage waar jij je thuis zult voelen én een geweldige ervaring op zal doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *